Deprecated: strripos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /home/sepet14t/public_html/system/controller/PageV5/PageV5.php on line 935
AWOX ELİT SAÇ KURUTMA MAKİNASI (DW 1608) BEYAZ Saç Kurutma Makinesi AWOX Sepet14 x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

AWOX ELİT SAÇ KURUTMA MAKİNASI (DW 1608) BEYAZ

Barkod : 8680998012821
Ürün Kodu : 8680998012821
519,00 TL
Fiyat Alarmı
Havale Fiyatı 513,81 TL
519,00 TL

Awox Elite 1608 W Saç Kurutma Makinesi


Kablo Uzunluğu

Saç kurutma makinesi 150 santimetre uzunluğunda kabloya sahiptir. Kabuğunun 150 santimetre gibi etkili bir uzunlukta olması sayesinde saç kurutma işlemleriniz esnasında daha rahat olmanız ve daha konforlu bir hareket alanına sahip olmanız mümkün olmaktadır.


Hız Ayarı

2 kademeli hız ayarı bulunmaktadır. İhtiyacınız olan düzeyde hız ayarını pratik bir şekilde belirleyerek saç kurutma işlemlerinizi de daha pratik ve daha işlevsel bir şekilde tamamlamanız da mümkün olmaktadır.


Isı Ayarı

Awox Elite 1608 W ısı ayarı 3 farklı kademede gerçekleşmektedir. Saçınızı kuruturken belirleyeceğiniz bu üç farklı kademedeki ısı ayarı sayesinde saç kurutma işlemleriniz sizin için daha konforlu geçmektedir. İhtiyaç duyduğunuz ısı seviyesini pratik bir şekilde belirlemeniz de ayrıca bir konfor sağlamaktadır.



Yan Kauçuklar

Kayma gibi durumların önüne geçilmesi adına yan kauçuklar kayma engelleyici özellik taşımaktadır. Bu sayede saç kurutma işleminiz esnasında daha iyi bir tutuş gerçekleştirebilirsiniz ve saçınızda istediğiniz işlemi daha rahat bir şekilde uygulamanız mümkün olabilir.


Şekillendirme Başlığı

Sahip olduğu şekillendirme başlığı işlevsel bir şekilde kullanılarak saçınızın kurutma işlemi esnasında şekillendirilmesine yardımcı olmaktadır. Bu şekillendirme başlığı ile birlikte kullanıcılara etkili bir işlevsellik imkanı sunulmaktadır.


Güç Kapasitesi

Saç kurutma makinesi 1608 W değerinde güç kapasitesi barındırmaktadır. Etkili bir saç kurutma işlemi gerçekleştireceğinin ispatı olan bu güç kapasitesi her anlamda kaliteli sonuçlar göstermek konusunda başarılıdır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.