Deprecated: strripos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /home/sepet14t/public_html/system/controller/PageV5/PageV5.php on line 935
AWOX VİNTO SAÇ KURUTMA MAKİNASI BEYAZ-BAKIR Saç Kurutma Makinesi AWOX Sepet14 x
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

AWOX VİNTO SAÇ KURUTMA MAKİNASI BEYAZ-BAKIR

Barkod : 8680998011824
Ürün Kodu : 8680998011824
349,00 TL
Fiyat Alarmı
Havale Fiyatı 345,51 TL
349,00 TL

Awox Vinto 1800 W Saç Kurutma Makinası


Güçlü Motor

1800 W motor gücüne sahip olması sebebiyle hem profesyonel kullanımlar için hem de evde kuaför etkisi gösteren saç şekillendirmesi yapmak isteyen kişilerce kullanımı uygundur. Yüksek motor gücü sayesinde yapılacak işlemin kısa zamanda tamamlanmasını sağlar.


Kademeli Isı Ayarı

Saç şekillendirme ve kurutma işlemleri için her bir işlemin kendine has özellikleri sebebiyle ihtiyaç duyduğu ısının sağlanması ve kusursuz şekillendirmelerin yapılabilmesi için tasarlanmış 2 kademeli ısı ayarı sayesinde, yapılacak işlem için en uygun ısının seçilmesi imkanı sunulmuştur.


Kademeli Hız Ayarı

Zamandan tasarruf etmek için ya da aciliyeti olan durumlar için durumun gereklerine göre tercih edilebilecek 2 ayrı hız kademesi bulunmaktadır. Bu sayede standart hızda kurutma ya da şekillendirme işleminin yanı sıra yüksek hızda da şekillendirme işlemi yapılabilmektedir.



Dar Başlık

Isının belli bir noktada yoğunlaşması kurutma işleminin çok daha hızlı bir sürede tamamlanması ve saçın belirli bölgelerine hacim ve hareketlilik kazandırmak için tasarlanan dar başlık özelliği sayesinde hem vakitten tasarruf edebilir hem de profesyonel şekillendirme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.


Asma Kancası

Cihazı kullanmadığınız zamanlarda kablosuna zarar vermeden muhafaza etmenizi sağlayan asma kancası sayesinde cihazın uzun süre kullanımı sağlanmaktadır.


Ergonomik Tasarım

Uzun süreli işlemlerde dahi kullanıcıya konforlu bir çalışma ortamı sunmak amacıyla hafif ve kullanışlı şekilde üretilmiştir. Ergonomik tasarımı sayesinde en zorlu şekillendirme işlemlerinde dahi kolay ve konforlu bir kullanım imkanı sunar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.